Количката Ви е празна.
за поръчки над 150лв. Офертата е валидна за всички продукти

MOSER Li+Pro 1884-0050, Професионална машинка за подстригване, комбинирана машинка работеща на ток и акумулаторни батерии MOSER Li+Pro 1884-0050 Мозер Германия, Безплатна доставка в България!

MOSER Li+Pro 1884-0050, Професионална машинка за подстригване, комбинирана машинка работеща на ток и акумулаторни батерии MOSER Li+Pro 1884-0050 Мозер Германия, Безплатна доставка в България!

390.00лв. Продадено 
  • Модел: 1884-0050
  • Произведено от: MOSER GERMANYПрофесионална машинка за подстригване Мозер Германия Li+Pro 1884-0050, особенно подходяща за мъжко подстригване.

Произведена от Мозер Германия, машинката за подстригване се отличава от по-старите модели с ергономичен и много красив вънщен вид, подобрено рязане на ножовете и усилени батерии.
Машинката за подстригване може да бъде използвана както на ток, така и на акумулаторни батерии издържащи до 75 мин. постоянна работа със зареждане от около 45 мин.

Комплекта съдържа :

Машинка за подстригване, 6 гребена 3,6,9,12,18,25 мм., Зареждаща стойка
Четка за почистване, Масло за смазване, Тегло 265 гр., Гаранция две години!

Производител: Мозер - Германия (Moser - Germany)

Информация за доставка:

При покупка на продукти на обща стойност над - 150.0 лева - доставката за територията на цялата страна е безплатна!


MOSER ® Germany, е известна в цял свят марка специализирана в производството на професионални електрически уреди за фризьорско обурудване

Машинките за подстригване произведени от МОЗЕР Германия са изключително познати и използвани от професионалните фризьори в целия свят

Днес повече от половин век след своето създаване, продуктите на МОЗЕР отговарят на всички международни стандарти за качество на продуктите, функционалност, безупречна работа и безопастност.
Постоянното усъвършенстване и внедряване на най-новите научни постижения, допринасят за разрастването и все по-голямо търсене на продуктите носещи марката MOSER Germany

Производство на фризьорските инструменти се усъществява в Германия в област Шварцвалд и може да се похвали с най-съвременните лаборатории и производствени мощности. Всички инструменти MOSER ® се произвеждат в Германия. Внедрената система за управление на качеството, сертифицирани в съответствие с DIN EN ISO 9001, осигурява непрекъснат мониторинг и контрол на изключителното качество на продуктите носещи марката МОЗЕР Германия.Този продукт беше добавен в нашия каталог на събота 19 април, 2014.

Авторски права © 2024 moser-online.bg. Задвижвано от Zen Cart • Design by ZenCart-Template.com