Количката Ви е празна.
за поръчки над 150лв. Офертата е валидна за всички продукти

MOSER 1245, Професионална Роторна машинка за подстригване, двускоростна, супер-професионална машинка за основно подстригване, мощност: 45 W, 1245-0066, Безплатна доставка в България!

MOSER 1245, Професионална Роторна машинка за подстригване, двускоростна, супер-професионална машинка за основно подстригване, мощност: 45 W, 1245-0066, Безплатна доставка в България!

369.00лв.



Добави в количката:

  • Модел: 1245-0066
  • Произведено от: MOSER GERMANY



Професионална Роторна машинка за подстригване, двускоростна, супер-професионална машинка за основно подстригване, мощност: 45 W, 1245-0066
Професионална машинка с електромотор, мощност 45 вата и две скорости на задвижване на ротора.
Първата скорост работи на капацитет на двигателя от 25 вата.
Втората скорост усилва оборота на двигателя и работи с мощност от 45 вата.
Въздушно охлаждане на електромотора, за постоянна работа, Подходяща и за животни.
Изключително качествена немска машинка, перфектни резултати за професионалисти и професионални резултати в домашни условия.
Машинката за подстригване е стандартно оборудвана с 1 нож, като този модел е със сменяеми ножове които се закупуват допълнително в зависимост от вашите нужди.
Разнообразието от допълнителни ножове е много голям, затова посетете секция "Ножове за машинки" за да направите своя избор.

Пълна две годишна гаранция, Продукт с безплатна доставка!

Гарантирано немско качество.

Производител: Мозер - Германия (Moser - Germany)

Технически данни:

Модел - 1245 - МОЗЕР, Мощност - 45 вата, 3000 - оборота в минута, кабел - 3 метра
размер - 185 / 46 / 48 мм., тегло - 520 гр.

Информация за доставка:

При покупка на продукти на обща стойност над - 150.0 лева - доставката за територията на цялата страна е безплатна!


MOSER ® Germany, е известна в цял свят марка специализирана в производството на професионални електрически уреди за фризьорско обурудване

Машинките за подстригване произведени от МОЗЕР Германия са изключително познати и използвани от професионалните фризьори в целия свят

Днес повече от половин век след своето създаване, продуктите на МОЗЕР отговарят на всички международни стандарти за качество на продуктите, функционалност, безупречна работа и безопастност.
Постоянното усъвършенстване и внедряване на най-новите научни постижения, допринасят за разрастването и все по-голямо търсене на продуктите носещи марката MOSER Germany

Производство на фризьорските инструменти се усъществява в Германия в област Шварцвалд и може да се похвали с най-съвременните лаборатории и производствени мощности. Всички инструменти MOSER ® се произвеждат в Германия. Внедрената система за управление на качеството, сертифицирани в съответствие с DIN EN ISO 9001, осигурява непрекъснат мониторинг и контрол на изключителното качество на продуктите носещи марката МОЗЕР Германия.



Този продукт беше добавен в нашия каталог на събота 19 април, 2014.

Авторски права © 2023 moser-online.bg. Задвижвано от Zen Cart • Design by ZenCart-Template.com