Количката Ви е празна.
за поръчки над 150лв. Офертата е валидна за всички продукти

MOSER Professional "Genio Pro", Професионална машинка за основно подстригване, комбинирана на ток и акумулаторни батерии + Алумиев куфар за пренасяне, Genio Pro, Мозер Германия, Безплатна доставка в България!

MOSER Professional "Genio Pro", Професионална машинка за основно подстригване, комбинирана на ток и акумулаторни батерии + Алумиев куфар за пренасяне, Genio Pro, Мозер Германия, Безплатна доставка в България!

379.90лв. Продадено 
  • Модел: 1874-0050N
  • Произведено от: MOSER GERMANYПрофесионална машинка за основно подстригване, произведена от Мозер Германия, машинката се отличава от по-старите модели с ергономичен и много красив вънщен вид, подобрено рязане на ножчетата и усилена батерия.

Машинката може да бъде използвана както на ток, така и на батерии издържащи до 75 мин. постоянна работа със зареждане от около 50 мин.

Професионален нож, произведен от висококачествена стомана с широчина 46 мм, интегриран в ножа "бутон" за регулиране дължината на рязане: 0,7- 3 мм.

Технически характеристики:

Система за бързо и лесно почистване, високоефективен "DC мотор" (с постоянен ток), около 5300 об/мин. и ниско ниво на шум, работно напрежение: 100-240 V, 50-60 Hz.

Включени в комплекта четири допълнителни приставки / гребени /: 3 мм, 6 мм, 9мм и 12 мм., машинката практически е "постоянно готова" за работа благодарение на двете сменяеми XL- батерии (LiIon), време на работа до около 75 минути, време за бързо зареждане 50 мин., комбинирана поставка за зареждане и стойка за машинката с LED индикатор за зареждане, отчитащ нивото на батерията и показващ, кога батерията трябва да бъде заменена, дължина на зареждащият кабел: 3 метра.

Гаранция от 2 / две / години, Производител: Мозер - Германия (Moser - Germany)

Информация за доставка:

При покупка на продукти на обща стойност над - 150.00 лева - доставката за територията на цялата страна е безплатна!


MOSER ® Germany, е известна в цял свят марка специализирана в производството на професионални електрически уреди за фризьорско обурудване

Машинките за подстригване произведени от МОЗЕР Германия са изключително познати и използвани от професионалните фризьори в целия свят

Днес повече от половин век след своето създаване, продуктите на МОЗЕР отговарят на всички международни стандарти за качество на продуктите, функционалност, безупречна работа и безопастност.
Постоянното усъвършенстване и внедряване на най-новите научни постижения, допринасят за разрастването и все по-голямо търсене на продуктите носещи марката MOSER Germany

Производство на фризьорските инструменти се усъществява в Германия в област Шварцвалд и може да се похвали с най-съвременните лаборатории и производствени мощности. Всички инструменти MOSER ® се произвеждат в Германия. Внедрената система за управление на качеството, сертифицирани в съответствие с DIN EN ISO 9001, осигурява непрекъснат мониторинг и контрол на изключителното качество на продуктите носещи марката МОЗЕР Германия.Този продукт беше добавен в нашия каталог на събота 14 ноември, 2020.

Авторски права © 2024 moser-online.bg. Задвижвано от Zen Cart • Design by ZenCart-Template.com