Количката Ви е празна.
за поръчки над 150лв. Офертата е валидна за всички продукти

MOSER EasyStyle 1881-0051, Професионална машинка за подстригване, комбинирана машинка на ток и акумулатор, широчина на ножа: 4 см., МОЗЕР Германия EasyStyle 1881-0051, Безплатна доставка в България!

MOSER EasyStyle 1881-0051, Професионална машинка за подстригване, комбинирана машинка на ток и акумулатор, широчина на ножа: 4 см., МОЗЕР Германия EasyStyle 1881-0051, Безплатна доставка в България!

216.00лв.Добави в количката:

  • Модел: 1881-0051
  • Произведено от: MOSER GERMANYПрофесионална машинка за подстригване, машинката работи на ток и акумулатор, подходяща е както за домашна, така и за професионална работа, широчината на ножа е 4 см, което е много удобно и за оформяне на брада, за тяло и като контурна, машинка за детайли.

Предлага се с гребени 3, 6, 9, 12, 18, 25 мм., Прецизно и професионално немско качество, Подходяща за тяло и брада

Продукт с безплатна доставка в България, Производител: Мозер - Германия (Moser - Germany)

Информация за доставка:

При покупка на продукти на обща стойност над - 150.00 лева - доставката за територията на цялата страна е безплатна!


MOSER ® Germany, е известна в цял свят марка специализирана в производството на професионални електрически уреди за фризьорско обурудване

Машинките за подстригване произведени от МОЗЕР Германия са изключително познати и използвани от професионалните фризьори в целия свят

Днес повече от половин век след своето създаване, продуктите на МОЗЕР отговарят на всички международни стандарти за качество на продуктите, функционалност, безупречна работа и безопастност.
Постоянното усъвършенстване и внедряване на най-новите научни постижения, допринасят за разрастването и все по-голямо търсене на продуктите носещи марката MOSER Germany

Производство на фризьорските инструменти се усъществява в Германия в област Шварцвалд и може да се похвали с най-съвременните лаборатории и производствени мощности. Всички инструменти MOSER ® се произвеждат в Германия. Внедрената система за управление на качеството, сертифицирани в съответствие с DIN EN ISO 9001, осигурява непрекъснат мониторинг и контрол на изключителното качество на продуктите носещи марката МОЗЕР Германия.Този продукт беше добавен в нашия каталог на петък 18 април, 2014.

Авторски права © 2019 moser-online.bg. Задвижвано от Zen Cart • Design by ZenCart-Template.com